Bejelentés


Állatorvosok áldozatai


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Hírek
Szeretettel köszöntök minden állatbarátot az oldalamon.

A honlapot azért hoztam létre, hogy a lelkiismertlen, pénzhajhász, felelőtlen állatorvosok is nyilvánosságot kapjanak.

Az én esetem az "Állatorvosok áldozatai" menüben található, mindent dokumentáltam.

Az ügyben a mai napig - 2009. december 15-ig az Állatorvosi Kamara HBM-i szervezetétől semmilyen választ nem kaptam fél év alatt, a fél éves "tevékenységük"-ről készült jelentést is az országos szervezetük segítőkész munkatársa küldte meg részemre.

Szívesen várom a hozzászólásokat, véleményeket.

"Amíg nem tapasztaltuk, milyen érzés szeretni egy állatot, lelkünk egy része mélyen alszik."

                    Anatole France

 Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?Soós Jánosné [ 2010-07-08 14:45 ]

Kedves Gabi és Kata!

Köszönjük az együttérzésetek.

Nagyon \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"szerencsések\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" voltatok a kutyussal együtt, hogy ennyivel megúsztátok ezen a \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"magas színvonalú\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" helyen.

Hát igen; más a reklám és az ön-tömjénezés, és más a valóság.
Nekünk is volt szerencsénk ehhez a \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"gyógypedagógus\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"-doktornőhöz, ő nem tudta beadni az injekciót sem: a tű elhajlott, a folyadék pedig a fecskendő és a tű érintkezésénél folyt ki. Egy igazi \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"dísz-pinty\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" ez is abban a \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"magas színvonalú\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" centrumban.
A Ti állatorvosotokat is ismerem, nekem is csak jó véleményem van róla. Az állatvédő egyesületen keresztül ismertem meg, ui. külsős munkatársuk vagyok, és a \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"nevelt\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" cicákat ehhez az állatorvoshoz szoktam vinni. A kóbor állatokkal is ugyanolyan szeretettel és szakértelemmel bánik, mint bármely állattal, csak jót tudok mondani róla.

Remélem, a kutyus lába már rendben van! Minden jót Nektek, üdv: MargóGabi és Kata [ 2010-07-06 22:55 ]

Szia, először is igazán sajnáljuk ami a cicáddal történt . Én is egy véletlen és az állatorvosom szabadsága miatt a nagy \"hűhó\" apropóján (értem ezen a reklám, web -oldal) kerültünk az említett állatkórházba.. a Vezér utcára. Már a váróban megdöbbentem ( nem hasonlított a fotókra) a személytelenségen, a kifüggesztett árlistán, aztán ami bent volt az vicc: koszos rendelőben egy olyan doktornő vizsgálta a kutyusom aki úgy tűnt gyógypedagógia egyetemen szerzett diplomát, kérdésemre adott válasza tükrözte mind a modortalanságát, mind a hozzá nem értését. Aztán jött még egy doktor, aki megnézve a lábát a kutyámnak (az alig 3 kilós kutyát 4 en fogták le) ettől már nevetni támadt kedvem. Szóval addig kínozta forgatta... míg nem nyüsszöggött és azt mondta, persze: hogy műtét. (Gondoltam, hát ebből most te nem fogsz pénzt csinálni) annyira egyértelmű volt..minden alaposság nélkül próbált a műtétet javasolni.... hehe. Aztán eme vizsgálatért 6300.-Ft ot fizettünk az az a semmiért... életembe nem vártam meg még a vissza járó 200 ft-ot sehol. itt.. megtettem, hogy értsenek belőle mennyire elítélem amit csinálnak s mennyire elégedetlen vagyok.
Boldog voltam , hogy ajtón kívül lettünk és hogy voltam annyira okos , hogy átlássak rajtuk azonnal. Azelőtt is nagyra becsültem a mi állatorvosunkat , de azóta tudom csak igazán értékelni milyen remek szakember, jó ember és valóban szereti az állatokat.
Dr. Tóth Attila a Borz utcai rendelőből. Benne nem kellett csalódnunk még soha.Norbi [ 2010-03-08 17:52 ]

Én is nagyon sajnálom ami veletek történt, s további kitartást, ne add fel! Megharcoltunk mi is, nem adtuk fel, a különbség talán annyi, hogy az etikai bizottság komolyan vette azt ami történt. Kitűzött egy meghallgatási időpontot, amin jelen voltak az érintett állatorvosok is. Ott szemtől szembe már nem igazán tudták kimagyarázni magukat, mondhatom nem kellett hozzá sok, hogy rájuk borítsuk az asztalt. A végeredmény nem vigasztaló, szeretett kutyusunkat már nem hozza vissza semmi sem, nyugodjon békében.
Mindkettő állatorvost megrovásban részesítették, egyikük fellebbezett ugyan, de az országos etikai bizottság elutasította a panaszát, s helyben hagyta az első fokon hozott döntést.
Történetünk egy kedves barát segítségével megjelent egy külföldön üzemeltetett, túlnyomórészt állatorvosok által olvasott oldalon is, (Hungarovet) s ott szembesültem vele igazán, hogy valójában mit is kellett volna tenniük, hogy Nikénk elkerülje a szomorú véget...
Lesznek olyanok is, akik teljesen hihetetlennek fogják majd tartani a történetet, sőt nekünk még azt is mondták, hogy kitaláltuk, de hidd el, nagyon sokan vannak, akik hisznek, s bíznak a kitartásodban.

Légy erős, s ne add fel.

Megköszönném, ha kitennéd Nikéke oldalának a címét, talán más nem követi el azt a hibát, amit én elkövettem.

Nikéke oldala:http://www.ahusegesbarat.5mp.eu

Norbi.
Soós Jánosné [ 2010-02-24 09:54 ]

Kedves Edit!

Köszönöm a hozzászólását.
A kitartásom megvan, most az országos szervezetnél jelentettem fel a kamara megyei szervezetét, amiért több mint fél év alatt egyetlen sor értesítést sem kaptam tőlük.
Tudom, hogy ez egy csökönyös magyar vírtus, hogy jelentget az ember lánya, de azt is tudom, ahogy Ön is írta, hogy az még erősebb magyar szokás, hogy söpörjük a szőnyeg alá a problémákat, védjük a mundér becsületét, és ez ellen sajnos csak ennyit tudok tenni. Ha az a pár száz ember tud róla csak, akik a honlapomon elolvassát a történetünket, már az is egy pici siker részemről.
Minden jót kívánok, üdvözlettel: MargóEdit [ 2010-01-13 13:57 ]

Borzalmas dolgok történtek!!!!!Az állatvédelmi törvény mindenkire vonatkozik és ez az orvosnak nevezett egyén elkövette az állatkínzást.Sajnos előre látom,hogy meg fogja úszni a dolgot,mint már annyi sz...t ember,de sok kitartást kívánok önnek és szurkolok,hogy ez a csibész gazember soha többé ne "kezeljen"egyetlen állatot sem.1 Ember- és Állatbarát [ 2010-01-01 10:50 ]

Állatbarát vagyok én is, van is 2 befogadott cicám.(többet nem tudok befogadni!), de most arról szeretnék írni, hogy 2010 a szegénység elleni küzdelem éve.
Vegyük egy kalap alá az elesett, lecsúszott, beteg, öreg, magányos, elszegényedett és hajléktalan embereket az állatainkkal. A jó értelemben!
Úgyis sokan vannak azok, akik nem éppen nemes célból veszik őket egy kalap alá!
Tegyünk valamit az éhezés, a hajléktalanság, a pénzhiány miatti kezeletlen betegségek, a fagyhalál ellen.
Már azzal is teszünk értük valamit, ha felhívjuk rájuk embertársaink figyelmét.
Mindenki tehet egy apró dolgot az ügy érdekében.
Fontos: A lelkes, tisztességes állat-, és ember orvosokról se felejtkezzünk el, mert olyanok is vannak, és én bízom benne, hogy ők vannak többségben!! Ők tudnak csak igazán segíteni!
Keressük meg őket! Tanácsokkal és ötletekkel láthatnak el!
Szép napot! BUÉK!
\"egy ember- és állatbarát\"Soós Jánosné [ 2009-12-26 17:47 ]

Kedves Zsuzsi!

Köszönjük az együttérzést, és örülünk, hogy Ti nem kerültetek mégcsak a közelébe sem ennek az állatnak.
Picurkát is Gargya doktor kezelte a fertőzés után, csak egy nap nem volt bent és erre az állatra bízta a kötözést, mert a nagytudású intézetvezető és a még nagyobb tudású "doktornő" sem értett a kötözéshez.
Én is remélem, hogy ha már kikerültünk ebből a megyéből, nem lesz egy segg-nyaló sem, aki tisztára mossa a mocskokat.
Minden jót Nektek, üdv: MargóZsuzsi [ 2009-12-26 14:47 ]

Amikor elolvastam mi történt veled, majdnem elsírtam magam!!!
Nem ez volt az első eset, hogy rosszat hallottam dr. Kövér Pálról....Istenem, ha tehettem volna akkor azt ajánlom, hogy csakis kizárólag a Gargya doktorhoz vigyed!! Ő nagyon körültekintő és kedves. Nagyon eggyütt érzek veled a cicád ügyében..nagyon.
Az én cicámat ő kezelte(szerencsére nem sokszor volt rá szükség). Remélem sikerülni fog, és bebizonyítod hogy a Kövér Pali egy "állat".Egy szerető cicagazdiThern Gabriella [ 2009-12-18 08:47 ]

Igen sajnos azt tapasztalom nem minden állatorvos azért állatorvos mert szereti az állatot de igazából szerintem az ember orvosokkal is ez a baj.A pénz hajhászat a legfőbb mindegy milyen áron.Nagyon szomorú.Szép napot mindenkinekPrisz [ 2009-12-18 08:20 ]

Mi is sajnos hasonlóképpen jártunk a cicánkkal.Mi egy nyíregyházi állatkórházba vittük be.Abba ami a praktiker mögött van. 4 napos kezelés után a cicánk meghalt. Mindennap jártunk be látogatni.Az orvosoknak sokszor fogalmuk sem volt arról, hogy van bennt cica. Amikor bementünk kihozták és infúzióra kötötték.Amikor megkérdeztük miért sír ennyire a cica akkor azt mondták azért mert nagy fájdalmai vannak.Amikor megkérdeztük miért nem adnak neki fájdalomcsillapítot nem válaszoltak. Amikor bevittük az orvos megállapította, hogy patkánymérget evett meg, de megnyugtatott minket azzal, hogy a cica biztosan túléli úgyhogy nyugodtan hagyjuk bennt. Egy vagyonk fizettünk azoknak az orvosoknak akik, hagy fogalmazzak így: nagyívben leszarták, hogy mi van a cicánkkal csak a pénzt kérték el a végén. De azért becsomagolták nekünk egy dobozba, hogy hazahozhassuk eltemetni. Ennyit a magyar állatorovosokról.Soós Jánosné [ 2009-12-17 17:29 ]

Kedves Gabriella!

Köszönöm a hozzászólásod és örülök, hogy Ti ilyen "szerencsésen" végeztétek ezzel a "centrummal".
Mi akkor este, amikor az ügyeletre bevittük, egy röntgenért és egy injekcióért fizettünk 18.000,- Ft-ot, természetesen számlát akkor sem kaptunk csak egy árajánlatot.
Az egyik lábműtétje a cicámnak 30.000,- Ft-ba került, erről is csak azért kaptam számlát, mert az Állatvédők kérték tőlem.
Képzelheted, akkor mekkora összeg lehetett a másik lábműtét és a majdnem két hét "kórházi ellátás".
Minden jót Neked és Állatkáidnak, üdv: MargóSoós Jánosné [ 2009-12-17 17:25 ]

Szia Bendee!

Köszönöm a tippet, ott is hangot adok az ügyemnek. Üdv: MargóThern Gabriella [ 2009-12-17 16:19 ]

Nagyon örülök hogy végre nemcsak nekem vannak gondjaim ezzel az ominozús "állatorvosi centrummal".
A cicáimnak sikerült már jó állatorvost találnom.Viszont 1hónapja a csincsillámnak lett a szeme beteg vele rohantam ebbe a "kellemes intézménybe"ahol igazából nem a szemét gyógyitották hanem a mini szeméért el kértek 7.500,-ft-ot úgy hogy az ügyeletes doktornő azon kívűl hogy jól megnyomkodta a kis szemét meg jól belenyúlkált még félre is diagnosztizálta.Szem cseppet nem írt fel antibotikumot sem cseppentett a szemébe majd közölte vigyem vissza másnap és lesápoltak 7.500,-ft-al.Másnapra 5x akkora lett a kis szeme rohantam vele a saját állatorvosomhoz ahol 800,-ft-ért megviszgálták és közölték bakteriális fertőzése van és kapott ember szemcseppet amitől 3 nap alatt meggyógyult a szeme.
Örülök hogy végre valaki lemerte írni hogy gond van.Egyébként több ismerősömnek is gondot okoztak már illetve lesápolták pénzzel aztán szegény állatkájuk mégis elpusztult.
Nagyon sok kitartást kívánok Önnek és sikert.Remélem sikerül drukkolok hozzá!!!!!Bendee [ 2009-12-16 23:20 ]

Szia!
Ajánlom a http://homar.blog.hu oldalt, ha nagobb nilvánosságot szeretnél az ügynek!
Keresés a honlaponSzavazás


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!